»Če nam boste dali izzive in priložnosti, ki jih potrebujemo, boste od nas dobili tisto dodano vrednost, ki jo pričakujete!«


29.09.2020

Nekdanja kranjska gimnazijca Juš Lesjak in Gašper Logar navduševala na Managerskem kongresu 2020

 

Avtor: Gašper Logar, nekdanji dijak Gimnazije Kranj

Fotografije: Andraž Kobe

 

Juš Lesjak in Gašper Logar, nekdanja  dijaka Gimnazije Kranj, sta se 24. in 25. septembra 2020 udeležila Managerskega kongresa 2020, ki je nosil naslov Prihodnost zdrave rasti. Bila sta gosta okrogle mize Ko prihodnost spregovori o sedanjosti, na kateri so sodelovali: Elizabeta Zalar, Gašper Logar, Maja Lotrič, Juš Lesjak ter Nina Pejič. Pogovor je povezoval Žiga Vavpotič, član upravnega odbora ZM, neizvršni direktor Outfit7 ter soustanovitelj Zavoda Ypsilon. Juš je predstavil razlike med generacijo Z ter publiko, ki jih spreminja znotraj svoje svetovalne agencije Genzify. Navdihoval je s svojim pristopom ter pri zbrani publiki puščal vprašanja, s katerimi lahko le rastemo. Gašper je predstavil poglede na trajnostni razvoj in čebelarstvo ter pozval manedžerje: »Če nam boste dali izzive in priložnosti, ki jih potrebujemo, boste od nas dobili tisto dodano vrednost, ki jo pričakujete!« Skupaj sta kot predstavnika mladih tudi pozvala manedžerje k večjemu sodelovanju ter dialogu. Na koncu sta imela priložnost na oder povabiti tudi manedžerja oz. manedžerko, ki jima predstavlja največji vzor. Juš je na oder povabil Gregorja Pipana, soustanovitelja in direktorja podjetja XLAB, Gašper pa Edito Krajnovič, direktorico Mediade, s katero sodelujemo na Gimnaziji Kranj pri pripravi dogodka Dan talentov.   
         
   

Uporabne povezave

Virtualni sprehod po Gimnaziji

Izdelava virtualnega ogleda
 
Mednarodna matura
IB Diploma Programme
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

EU skladi

Erasmus

KRsKOLESOM

Šola za starše
2021 2022 2023
maj junij julij
p t s č p s n
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Sodelujemo z:


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se