Učbeniki

Večino učbenikov, ki jih boste potrebovali pri pouku, dobite v šoli, za kar boste plačali minimalno obrabnino. Izposojevalnina učbenika znaša 1/3 cene novega učbenika. V 4. letniku znaša uporabnina za ponovno izposojo učbenikov iz nižjih letnikov le 1/6 cene novega učbenika.

Seznami učbenikov v skladu za šolsko leto 2023/24

Seznami učbenikov, ki si jih lahko izposodite v šoli

Prejeli jih boste v prvem tednu šolskega leta (brez predhodnega naročila).

Seznami delovnih zvezkov za leto 2023/24

Seznami delovnih zvezkov, ki jih kupite sami ali do 2. 7. 2023 naročite preko spletne aplikacije

Za več informacij nam pišite na smiljana.bertoncelj@gimkr.si

Naročanje učbenikov in delovnih zvezkov

Bodoči dijaki 1. letnikov

Večino učbenikov si lahko izposodite iz učbeniškega sklada. To storite tako, da ob vpisu oddate naročilnico za učbeniški sklad.

Gradiva, ki jih ni v učbeniškem skladu, je potrebno kupiti. Če želite, lahko naročilo za ta gradiva oddate ob vpisu, prejeli pa jih boste na začetku šolskega leta.

Pri tem ne pozabite oddati soglasja, ki ga potrebujemo, da lahko vaše naročilo posredujemo naprej.

Dijaki ostalih letnikov

Dijaki vseh ostalih letnikov lahko delovne zvezke (in učbenike, ki jih kupite) naročite preko spletne aplikacije. Pri tem ne pozabite oddati soglasja.

Učbenikov iz sklada ni potrebno naročati. Prejeli jih boste na začetku prihodnjega šolskega leta brez predhodnega naročila. Kdor česar ne bo potreboval, bo to sporočil knjižničarki ob izposoji. Prav tako v primeru, da ne boste potrebovali nobenega učbenika iz sklada.

Za prijavo v aplikacijo potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju prejmete v knjižnici. Za prijavo najprej kliknite na spodnjo povezavo, nato pa na novi strani v meniju zgoraj klinite na "Prijava".

Vstop v spletno aplikacijo

Če ste izgubili soglasje za posredovanje podatkov, ga lahko natisnete sami. Oddate ga lahko v tajništvu ali v času vračanja učbenikov.

Za več informacij nam pišite na sklad@gimkr.si.