Nagovor ravnatelja

Spoštovani obiskovalec,
dobrodošel na spletnih straneh Gimnazije Kranj, vabim te k iskanju novih informacij.

Mag. Aljoša Brlogar

 

Gimnazija Kranj že od leta 1810 zagotavlja kakovostno šolanje generacijam kranjskih gimnazijcev, željnim znanja in uspehov. Združuje tradicijo s prihodnostjo. V vzpodbudnem okolju dijaki premagajo marsikateri izziv. Po štirih letih odidejo prepričani v svoje znanje, obogateni s še večjim zaupanjem vase.

Pri svojem delu smo strokovni in profesionalni. Zaposleni spodbujajo dijake pri razvijanju njihovih potencialov, raziskovanju, udejstvovanju na športnem, kulturnem in umetniškem področju. Usmerjajo jih pri raznovrstnih debatah in tako si dijaki upajo kritično razmišljati. Vsi udeleženci izobraževalnega procesa se trudimo za strpne odnose, skrb za okolje in tudi za šibkejše.    

Še pred prvim obiskom šole te vabim, da se sprehodiš po šoli s pomočjo 3D-ogleda. Predstavljamo  marsikaj, ne samo pouka. Našel boš informacije o naših projektih, kot so: Mepi, Erasmus+, Epas in še mnogi drugi.

Za konec še povabilo na naše strani na socialnih omrežjih Facebook ter Instagram. Še zlasti za vse tiste, ki ste pred pomembno odločitvijo, kam na srednjo šolo.

Na Gimnaziji Kranj zelo radi rečemo: »Na gimnaziji svet stoji!«

Vabim te, da postaneš del tega sveta tudi ti.