»Če nam boste dali izzive in priložnosti, ki jih potrebujemo, boste od nas dobili tisto dodano vrednost, ki jo pričakujete!«

29. september 2020 / Avtor: Gašper Logar, nekdanji dijak Gimnazije Kranj / Fotografije: Andraž Kobe

Nekdanja kranjska gimnazijca Juš Lesjak in Gašper Logar navduševala na Managerskem kongresu 2020.

»Če nam boste dali izzive in priložnosti, ki jih potrebujemo, boste od nas dobili tisto dodano vrednost, ki jo pričakujete!«

Juš Lesjak in Gašper Logar, nekdanja dijaka Gimnazije Kranj, sta se 24. in 25. septembra 2020 udeležila Managerskega kongresa 2020, ki je nosil naslov Prihodnost zdrave rasti. Bila sta gosta okrogle mize Ko prihodnost spregovori o sedanjosti, na kateri so sodelovali: Elizabeta Zalar, Gašper Logar, Maja Lotrič, Juš Lesjak ter Nina Pejič.

Pogovor je povezoval Žiga Vavpotič, član upravnega odbora ZM, neizvršni direktor Outfit7 ter soustanovitelj Zavoda Ypsilon. Juš je predstavil razlike med generacijo Z ter publiko, ki jih spreminja znotraj svoje svetovalne agencije Genzify. Navdihoval je s svojim pristopom ter pri zbrani publiki puščal vprašanja, s katerimi lahko le rastemo. Gašper je predstavil poglede na trajnostni razvoj in čebelarstvo ter pozval manedžerje: »Če nam boste dali izzive in priložnosti, ki jih potrebujemo, boste od nas dobili tisto dodano vrednost, ki jo pričakujete!« Skupaj sta kot predstavnika mladih tudi pozvala manedžerje k večjemu sodelovanju ter dialogu.

Na koncu sta imela priložnost na oder povabiti tudi manedžerja oz. manedžerko, ki jima predstavlja največji vzor. Juš je na oder povabil Gregorja Pipana, soustanovitelja in direktorja podjetja XLAB, Gašper pa Edito Krajnovič, direktorico Mediade, s katero sodelujemo na Gimnaziji Kranj pri pripravi dogodka Dan talentov.

nazaj na Novice