Dobra volja ter nov zagon za prihodnje Mepi dogodivščine

07. februar 2024 / Avtor: Lara Breskvar Jereb iz 1. č/Fotografije: Amadej Zalokar

Podelitev srebrnih in bronastih priznanj v Mestni knjižnici Kranj

Dobra volja ter nov zagon za prihodnje Mepi dogodivščine

V četrtek, 25. januarja 2024, je ob 17. uri v dvorani Mestne knjižnice Kranj potekala podelitev bronastih in srebrnih priznanj Mepi. Priznanja so prijeli učenci Osnovne šole Orehek Kranj, Osnovne šole Matije Valjavca Preddvor, dijaki Gimnazije Kranj, Gimnazije Franceta Prešerna, Šolskega centra Kranj, Biotehniškega centra Naklo ter Gimnazije Jesenice. Podelitve so se udeležili tudi člani Društva GAHA Slovenija.
Ko smo se vsi zbrali v dvorani, smo dogodek začeli s tremi glasbenimi točkami. Počasi je napočil čas, da se prične dejanska podelitev. Prvi na vrsti so bili bivši učenci Osnovne šole Orehek Kranj, za njimi pa prav tako nekdanji učenci Osnovne šole Matije Valjavca Preddvor, ki so jim podelil nekaj bronastih priznanj.
Nato je prišel čas za priznanja srednješolcev. V srednjih šolah so bronasta in srebrna priznanja razdelili med precejšnje število Mepijevcev. Vsaki podelitvi je seveda sledila fotografija Mepijevcev ter mentorjev, ob koncu podelitve pa tudi skupinska slika vseh udeležencev programa Mepi, njihovih mentorjev ter voditeljev dogodka.
Po kakšni uri sedenja, smo se skupaj sprehodili v sosednjo sobo na pogostitev, kjer nas je čakalo veliko pohval učiteljev, mentorjev in prijateljev. Dogodek smo zapustili s priznanjem, Mepi broško, dobro voljo ter novim zagonom za prihodnje Mepi dogodivščine.

nazaj na Novice