Odbojkarice Gimnazije Kranj zmagovalke področnega tekmovanja

22. november 2021 / Avtor: Katja Mekuč iz 3. c

Za Gimnazijo Kranj igrajo Ana Šmid, Donika Mehani, Eva Eržen, Eva Logar, Lara Jelić, Lara Pristavec, Lina Demšar Gomboc, Sara Andrejc, Zala Meglič, Živa Rozina in Katja Mekuč.

Odbojkarice Gimnazije Kranj zmagovalke področnega tekmovanja

V četrtek, 18. novembra 2021, je na Gimnaziji Jesenice potekalo področno tekmovanje v odbojki, ki so se ga udeležile tudi dijakinje Gimnazije Kranj. Ekipo so sestavljale Ana Šmid, Donika Mehani, Eva Eržen, Eva Logar, Lara Jelić, Lara Pristavec, Lina Demšar Gomboc, Sara Andrejc, Zala Meglič, Živa Rozina in Katja Mekuč.

Prvo tekmo so dekleta odigrala proti Srednji šoli Jesenice in si priborila prvo zmago z rezultatom 2 : 0. Sledila je tekma s Srednjo ekonomsko, storitveno in gradbeno šolo ŠC Kranj, kjer je bil rezultat prav tako 2 : 0 v prid kranjskim gimnazijkam. Za polfinale je nasprotnice določil žreb, in sicer Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra Kamnik. Zmaga 2 : 1 je pomenila uvrstitev na regijsko tekmovanje in hkrati v finale. Dekleta so zadnjo tekmo odigrala z Gimnazijo Jesenice ter si z rezultatom 2 : 0 priborila prvo mesto na tekmovanju.

nazaj na Novice