Tretja ura mučenja

13. september 2023 / Avtor: Nataša Adžić, prof.

Ali kako dijaki premagajo strah in presegajo same sebe

Tretja ura mučenja

Dvodnevni vikend oddih izven cone udobja pod vodstvom profesorja Cvahteta je za dijake potekal v Bohinju. Mnogi so se prvič preizkusili v plezanju v naravni skali in proti svojim lastnim pričakovanjem so se s strahom pred višino zelo dobro spopadli. 
Poleg plezanja sta profesorja dijake poskusila utruditi s kolesarjenjem, z veslanjem, odbojko na mivki in navijanjem za naše odbojkarje, ki so v soboto odigrali zelo pomembno tekmo, ter za naše plezalce v tekmi svetovnega pokala. Dijaki so se poleg navijanja pomerili tudi v igranju gostilniških iger, in sicer namiznega nogometa, biljarda in taroka. Neškodljivi prepiri med igrami so bili kar zabavni. 
Vzorno vedenje dijakov in nočni mir so pohvalili tudi drugi stanovalci hostla, tako da bi se ob tej priložnosti profesor Cvahte in profesorica Adžić želela zahvaliti vsem sodelujočim. Hvala vam, da ste bili pripravljeni poizkusiti kaj novega in neznanega, predvsem pa za to, da ste dokazali zavidljivo stopnjo zrelosti ter zdrav in aktiven smisel za humor. Hvala vam!  

nazaj na Novice